Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Beperkingen
Aankopen door personen onder de leeftijd van 18 is niet toegestaan. Je moet achttien (18) jaar oud zijn om onze producten te kopen.


2. Opmerking
De aankoop van producten van VapeQ wordt gedaan onder deze voorwaarden en bepalingen. Door het bezoeken van de site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden en bepalingen. Deze voorwaarden hebben geen invloed op uw wettelijke rechten als consument.


3. Beschrijvingen
De beschrijvingen en foto's op de website zijn een leidraad voor de stijl en uitstraling van onze producten. Wij proberen om deze zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor kleine verschillen
Aansprakelijkheid
Voor zover toegestaan door de wet, accepteert VapeQ geen aansprakelijkheid en is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade of schade die voortvloeit uit de diensten of producten verkocht of waarnaar wordt verwezen op deze site onder de volgende omstandigheden:
• voor verliezen die niet te voorzien waren voor beide partijen wanneer de aankoop werd gedaan
• voor verliezen die niet zijn veroorzaakt door een tekortkoming aan de zijde van VapeQ of hun leveranciers voor zakelijke verliezen en / of verliezen op andere consumenten.

4. Betaling
Betaling dient te geschieden voordat de goederen worden verzonden, tenzij een credit account is goedgekeurd door VapeQ in welk geval betaling is verschuldigd 14 dagen na factuurdatum. VapeQ behoudt zich het recht voor om levering te weigeren en om eventuele verdere leveringen in het geval dat de betaling te laat is op te schorten. 
Prijzen
De opgegeven prijzen zijn in euro's en zijn exclusief BTW. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Prijs wijzigingen worden alleen gedaan voor de opdracht. Rechten en heffingen zullen in rekening worden gebracht tegen tegen de tarieven die gelden op het tijdstip van verzending..

5. Jurisdictie
Dit contract worden uitgelegd en in alle opzichten door Belgisch recht en alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met de aankoop, worden geregeld in de jurisdictie van de rechtbanken in België waar de klant bij dient te zijn.

Share

QR code

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Inloggen

Create a free account to use wishlists.

Inloggen